Thuis ProductenProgrammeerbare Hoorapparaten

Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies

Certificaat
China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. certificaten
China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies

Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies
Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies

Grote Afbeelding :  Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies

Productdetails:
Plaats van herkomst: Shenzhen, China
Merknaam: Retone
Certificering: FDA, RoHS, CE, FCC
Modelnummer: Kracht 402P
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 stukken
Prijs: $78.00 - $88.00/Pieces
Verpakking Details: Giftbox+ Toebehoren
Levertijd: 25-30days
Betalingscondities: L/C, Western Union, T/T, Paypal
Levering vermogen: 5000 Stuk/Stukken per Maand

Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies

beschrijving
Type: Programmeerbaar Gehoorapparaat Verlies van het gehoor: Voor mild om zich te matigen
Functie: Digitale, open geschikt, programmeerbaar, Comfortabel te dragen kanaal: 4 kanalen
kleur: White+Green Haven: SHENZHEN
Naam: Hoog - levert de het apparaten digitale programmeerbare hoorapparaten van de kwaliteitshoorzitting v
Hoog licht:

versterker van de kracht de programmeerbare hoorzitting

,

kracht 402 programmeerbare hoorzittingsversterker

,

Programmeerbare de hoorzittingsversterker van de Retonekracht

Kracht 402 Programmeerbare Hoorzittingsversterkers voor Diepgaand Sensorineural Verlies van het gehoor

 

5 voordelen van digitale hoorapparaten
1. Vergroot selectief geluiden
Hoewel het niet ook uitdagend is om een gehoorapparaat te maken dat goed wanneer het luisteren aan één enkele stem in een stille ruimte werkt, aanzienlijk verandert de aanwezigheid van achtergrondgeluiden dingen. De achtergrondgeluiden kunnen een reusachtige afleiding tot stand brengen en het moeilijk of onmogelijk maken de stem nauwkeurig om te onderscheiden u aan van die andere lawaai wilt luisteren. Het vergroten van alle geluiden eveneens lost dit probleem niet op.

De digitale hoorapparaten kunnen geluiden selectief vergroten, zodat kunnen zij de achtergrondgeluiden uit filtreren en de geluiden vergroten die u eigenlijk wilt horen. Dit kan een reusachtig verschil in de levenskwaliteit van de drager maken; bijvoorbeeld, staat het hen toe om aan gesprekken bij partijen deel te nemen en aan restaurants.

2. Vermindert terugkoppelen
De terugkoppeling is het hoge het jammeren geluid dat soms door hoorapparaten kan worden uitgezonden. Dit komt wanneer het gehoorapparaat zijn eigen output opneemt en dat vergroot voor, resulterend in een meer en meer luid geluid dat uit andere geluiden verdrinkt. De aanwezigheid van koppelt is één van de lastigste problemen terug die de traditionele hoorapparaten hebben gehad.

De digitale hoorapparaten kunnen het probleem van elimineren terugkoppelen. Wanneer het gehoorapparaat zijn eigen output ontdekt, vergroot het selectief filters die uit en het niet. Dit verhindert dat vreselijke hoge geluid zich te ontwikkelen.

3. Past automatisch het volume aan milieu aan
Het algemene niveau van volume in het milieu kan dramatisch de hele dag veranderen. Bijvoorbeeld, kan een persoon een stille huis of een auto verlaten en op een bezige straat uitgaan. Het volumeniveau van de hoorapparaten moet met dit het veranderen aanpassen soundscape. Met oudere generaties van hoorapparaten, moest dit manueel worden gedaan.

De digitale hoorapparaten kunnen het algemene niveau van lawaai ontdekken en automatisch aanpassen, zodat de drager niet om met om het even welke volumewijzerplaten te hoeven te lummelen aangezien zij zich van één milieu aan een andere bewegen.

4. Richtingmicrofoons
Vele digitale hoorapparaten wenden richtingmicrofoons aan. Deze pogen bij voorkeur geluid op te nemen die uit een specifieke richting (voor de drager) komen, eerder dan het opnemen van geluid die uit eveneens komen rondom. Dit helpt in het luisteren aan één geluid dat u wilt horen in het midden van een overzees van lawaai dat u moet uit stemmen. De digitale verwerking van het geluid voegt aan de doeltreffendheid van deze eigenschap toe, die digitale hoorapparaten maken uitstekend bij het helpen van mensen om een stem te onderscheiden zij aan bovengenoemde achtergrondgeluiden luisteren.

5. Betere correcte kwaliteit
Om het even welk van u die zich herinneren luister aan muziek op vinylverslagen of cassettes zullen erkennen dat de correcte kwaliteit op deze analoge modaliteiten van dat van CD verschillend is (die een digitaal formaat is). Digitaal veroorzaakt veel kernachtiger en duidelijker geluid. Op vrijwel dezelfde manier die, is het geluid door een digitaal gehoorapparaat wordt over het algemeen kernachtiger en duidelijk dan het geluid door een ouder analoog gehoorapparaat wordt veroorzaakt veroorzaakt dat.

Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 0Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 2Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 4Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 6Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 8Vigor 402 programmeerbare hoorversterkers voor ernstig perceptief gehoorverlies 10

Contactgegevens
Retone shenzhen Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Betty Yang

Tel.: 19147928856

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)