Thuis

Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Wij maken het leven correcte beter

 

Retone is de globale leider in hoorzittingsoplossingen. Het staat u toe om meer geluiden te horen en meer dan u denkt. Wij zetten de slechthorenden bij de kern van alles wij.

 

Onze hoogst geïntegreerde reeksen mogelijkheden worden ontworpen om onze klanten van hoge snelheid, met hoge capaciteit, hoogstaand en hoog-flexibiliteit maar goedkope draadloze hoorzittingsoplossingen van APP ontwerp te voorzien aan shell het vormen en massaproduktie. Wij zijn trots om een significante verbetering van onze productregel te introduceren, zijn alle producten compatibel met de recentste BLAUWE draadloze technologie. Naast de gemeenschappelijkste producten van BTE, van de open-Pasvorm en van de RITE, verstrekken wij ook industrie-eerste ITE-producten die deze recentste technologie gebruiken.

 

Streef constant ernaar om betere oplossingen te vinden om mensen te helpen hun hoorzitting herontdekken zodat zij het bloeiend, actief en vervullend leven kunnen leiden. De goede hoorzitting zal positieve gevolgen voor de gezondheid veroorzaken, zal sociale participatie verhogen, zal mededeling, verbeteren en zal het risico van depressie verminderen.

China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Retone (Shenzhen) Technology Co., Ltd., opgericht in 2012 met een maatschappelijk kapitaal van 10 miljoen yuan, is gevestigd in het district Nanshan, Shenzhen.Het is een hightech onderneming die zich richt op de R&D en de productie van hoortoestellen.Het bedrijf verkent actief overzeese markten en zijn producten zijn de Verenigde Staten, Frankrijk, Italië en het Midden-Oosten en andere landen binnengekomen.Verkoopkanalen omvatten gehoorcentra, klinieken, supermarkten, apotheken, evenals traditionele en opkomende markten zoals Amazon.De producten zijn geslaagd voor de Amerikaanse FDA, EU CE en RoHS-certificering en voldoen aan de markttoegangsnormen van de meeste landen.Het bedrijf heeft de ISO13485- en ISO9000-certificering van het kwaliteitsmanagementsysteem doorstaan.
Shenzhen Retone is een innovatief technologiebedrijf in de hoortoestelindustrie met fundamentele onderzoeks- en ontwikkelingsmogelijkheden.Van productprototypeontwerp, uiterlijkaanpassing, prestatieconfiguratie, mobiele APP en zelfs de algehele productoplossing voor winkelterminals.Al in 2013 lanceerde het Bluetooth-hoortoestellen.In 2017 lanceerde het verschillende hoortoestellen die geschikt zijn voor de OTC-markt.Sinds 2020 heeft het een aantal producten gelanceerd die populaire online verkopen op Amazon zijn geworden.
Momenteel heeft het bedrijf meer dan 60 werknemers en is het R&D-personeel goed voor 1/3 van het totale aantal werknemers.In de hoortoestelindustrie durven we te proberen, moeilijkheden het hoofd te bieden en voortdurend innovatieve producten te introduceren om de lof van klanten te winnen.Het legde ook een solide basis voor de continue groei van het bedrijf.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : toon opnieuw

Aantal werknemers : 400~500

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Certificaten China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Certificaten China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Certificaten China Retone shenzhen Technology Co., Ltd. Certificaten